Ședința Consiliului Local din 14 ianuarie 2021

Informații generale

Data: 14 ianuarie 2021
Ora: 17:00
Locația: Sala de ședințe a Consiliului Local Maieru
Nr. consilieri prezenți:

Ordinea de zi

1. Proiect de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale datorate de persoanele fizice și juridice din comuna Maieru în anul 2021.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea rețelei școlare a unităților de învățământ preuniversitar de stat de pe raza comunei Maieru, pentru anul școlar 2021-2022.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanță pentru luna noimebrie anul 2020 pentru Consiliul de administrație și pentru șeful O.S. Maieru R.A.

4. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2020 al O.S. Maieru R.A.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor de performanță ai șefului O.S. Maieru R.A. și ai Consiliului de administrație al O.S. Maieru R.A. pentru anul 2020.

6. Proiect de hotărâre privind numirea membrilor Consiliului de administrație ai O.S. Maieru R.A.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea asocierii U.A.T. Maieru, județul Bistrița-Năsăud, la Asociația „G.A.L. Lider Bistrița-Năsăud” în cadrul PNDR 2014-2030.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea volumului de masă lemnoasă din partizile autorizate pe anul 2021 ce va fi vândut către populație și unitățile de interes local, precum și prețul pentru prestări servicii (exploatarea) la aceste partizi.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea prețului pentru vânzarea lemnului de foc, ce urmează a fi vândut către populație și unitățile de interes local, prin vânzare directă, pe anul 2021.

Ordinea de zi a fost suplimentată cu un număr de 2 proiecte de hotărâre, care nu erau menționate în convocarea primită de consilierii locali. Acestea sunt:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea tipului de licitație și prețurile de pornire la licitația de masă lemnoasă pe picior, producția anului 2021.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea volumului de masă lemnoasă care se recoltează din fondul forestier proprietate publică a comunei Maieru, în anul 2021.

Pe scurt

În curând…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *