Rezumatul săptămânii #5

Ședința Consiliului Local Maieru din 13 noiembrie 2020

Vinerea trecută, pe 13 noiembrie, am avut șansa de a participa la prima ședință a Consiliului Local Maieru de după investire.

A fost, de altfel, prima ședință de Consiliu Local la care am participat vreodată.

După cum spuneam cu o zi înainte de ședință, pe pagina mea de Facebook, subiectele în dezbatere nu au fost ceva spectaculos.

Mai multe detalii despre cum a decurs ședința poți afla de aici.

Răspuns la solicitările din 19 și 22 octombrie 2020

Săptămâna aceasta s-au împlinit 30 de zile de la transmiterea celor două solicitări din 19, respectiv 22 octombrie, pe care le puteți consulta din nou aici (19 octombrie) și aici (22 octombrie).

Astfel, reprezentanții Primăriei Maieru mi-au transmis marți, pe 17 noiembrie, documentele solicitate în 19 octombrie, iar astăzi, 19 noiembrie, pe cele solicitate în 22 octombrie.

Le voi studia cât mai curând și vă voi da detalii despre ele.

Un pas înainte, doi înapoi

Începând cu miercurea trecută am revenit la Maieru pentru o perioadă, dat fiind faptul că lucrez de acasă. M-am bucurat foarte tare pentru că era ocazia perfectă să încep strângerea de semnături.

Din păcate planurile pe săptămâmâna asta mi-au fost date peste cap deoarece am intrat în izolare timp de 14 zile. Motivul e evident. 🙂

Din fericire suntem bine cu toții, iar de joia viitoare, după ce se termină izolarea, ne vom vedea cu siguranță prin Maieru, în condiții de siguranță, la strâns de semnături.

Numai bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *